SZÜLETÉSNAPUNKRA
2020. január 18. írta: Lázár Tünde

SZÜLETÉSNAPUNKRA

Pikk-pakk és már el is telt öt év! Szinte hihetetlen, de már öt éve, hogy megírtam az első blogbejegyzést.Ebből az alkalomból született ez a kis írás -feltehetőleg- főleg magunknak. Születésnapi bejegyzések írásakor talán tisztában van ugyanis a szerző azzal, hogy leginkább most magának, vagy ahogy réges-rég mondták- az asztalfiókjának ír.

rozsas_lapos_hasu_acsa_sasofotoblog.JPG

Akkor mégis mi végre vetem a világhálóra ezeket a kusza sorokat?

Mert mégiscsak illendő dolog ennyi mindenért köszönetet mondani. KÖSZÖNÖM.

Ez már a 214. bejegyzés, tehát nem unatkoztam, és Ti sem, Kedves Olvasó, hisz letöltéseitek száma hamarosan eléri az 1 000 000 álomhatárt. Rengeteg örömet okozott a bejegyzések írása és nagyon jól esett a sok dicsérő, elismerő szó, amit Tőletek, az olvasóktól kaptam. Köszönöm nektek, hisz nélkületek már nem lenne a blog, valószínű nem írnám, ha a kutya sem olvasná.

Nézzük az elmúlt öt év történelmét egy kis statisztikával:

  • Első bejegyzésem a Tisza-tó történetéről született, s a mai napig több, mint 14 000 kattintottatok rá. Itt van.
  • A legtöbbször olvasott bejegyzés a maga 100 ezer fölötti kattintásával, talán nem véletlen, a 10 legjobb Tisza-tavi látnivalót mutatja be. Ezt itt találod.
  • Az egy napon legtöbbször olvasott bejegyzés pedig a szupersebességű húsevő növényről szólt, mely  a Tisza-tó sztárja lett néhány óra alatt. A rence rekordja 11 858 egy 24 óra alatt. Ha érdekel a cikk, itt nézheted meg!

Hálás vagyok nektek, hogy olvastok, hogy képeitekkel segítitek ezt a szuper "munkát", s hogy üzeneitekkel részt vesztek a szerkesztésben. Ezután is örömmel fogadom javaslataitokat, ide küldhetitek: gyereatiszatora01@gmail.com

 

Végezetül most 214. alkalommal is azzal zárom soraim, amivel már öt éve mindig:

Gyere a Tisza-tóra,

ismerd meg, fedezd fel Kelet-Magyarország legnagyobb tavát, madarak ezreinek lakóhelyét, a mi csodás mesevilágunkat, a Tisza-tavat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr8315414896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása