3 NAP A TISZA-TAVON DIMITRY LJASUKKAL ÉS POKORNY LIÁVAL
2019. augusztus 02. írta: Lázár Tünde

3 NAP A TISZA-TAVON DIMITRY LJASUKKAL ÉS POKORNY LIÁVAL

Sátrazás, úszókunyhó, nyaralóhajó a vadregényes és varázslatos Tisza-tavon. Pokorny Lia volt  Dimitry Ljasuk, a Tisza-tavi vlogger vendége. Íme a Tisza-tó életérzése és csodái.

"Pokorny Liának lehettem a házigazdája a Tisza-tavon. Első filmem egy igazi színésznővel a Tisza-tó varázslatos hangulatáról és életérzéséről, remlem sikerül átadni. Ez az eddigi leghosszabb filmem, 36 perc, fogadjátok szeretettel!"-Írta Dimitry.

lia_es_dimitry.jpg

„Az egyik leghangulatosabb program a Tisza-tavon az, ha az ember a vízen töltheti az éjszakákat. Éppen ezért egy olyan háromnapos programot terveztem Liának, amiben átélheti a vízparti sátrazás, a hangulatos úszókunyhó és a fényűző nyaralóhajó hangulatát is, azaz legegyszerűbbtől a legkényelmesebbig vezetett utunk.”

A film három szereplője a Tisza-tó, a vendég, Pokorny Lia színésznő és a házigazda Ljasuk Dimitry
Megtudhatod, hogy mi is az az úszókunyhó, milyen a civilizációtól távol sátrazni a Tisza-tó közepén, vagy milyen a kényelmes nyaralóhajón egy sziget csücskében éjszakázni. Vízparti történet révén közvetlen kapcsolatban vagyunk a Tiszával, ahogy a virágzó tündérrózsák között úszunk, vagy az amazonasi esőerdőkhöz hasonlítható titkos kis csatornában kenuzunk. Bepillantást kapsz a vidéki kisváros szombatjába, a vízen élő horgász érzéseibe de a szabadstrand éjszakai lüktetésébe is. Tábortűz, szalonnasütés, vagy a halsütés a nyaralóhajón, kinek melyik tetszik jobban – alternatívák az időtöltésre a természetben, a Tisza-tavon.

Ez a film nem a klasszikus riport vagy beszélgetős műsorok tematikáját követi. Nem a nagy monológokról, vagy szakmai beszélgetésekről szól, hanem arról, hogy hogyan érzi magát két ember a természetben. Megmutatja milyen az élményeket megélni, benne lenni és rácsodálkozni. Egyszerű, mert a természetben lenni is az. Bárki lehetne ez a két ember, bárki érezheti magát így a Tisza-tavon.

 

Ha tetszett a film, osszátok meg ismerőseitekkel, barátaitokkal is!

Dimitry előző filmjét itt nézhetitek meg.

Gyere a Tisza-tóra,

járjatok Lia és Dimitry nyomában a csodahelyen!

 

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne...        Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr1714992566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása