ÚJ TISZA-TAVI KALANDOK DIMITRYEL
2019. május 20. írta: Lázár Tünde

ÚJ TISZA-TAVI KALANDOK DIMITRYEL

Szerelemből készítette első filmjét tavaly Dimitry Ljasuk Tisza-tavi kalandjairól, mely aztán vírusként terjedt a világhálón. Azóta is kíváncsian várjuk, s lenyűgözve nézzük csodás filmjeit csodahelyünkről, Magyarország második legnagyobb taváról, a Tisza-tóról.

 

f005dd13-77be-49dd-8a41-501b9aae4025.jpeg

Őszi és téli filmjei után most megnézhetitek a tegnap elkészült: Tisza-tavi kalandok télből a nyárba . Kis történetekkel és világhírű vendégével mutatja be, hogy hogyan változik meg a természet négy hónap alatt a gyönyörű Tisza-tavon.

 Az ébredő Tisza-tó, vitorlázás, egy sziget felfedezése, különleges Halászlé készítése, csodás kirándulások és naplementék, de az év első, “ilyet még nem láttál!” úszása is elvarázsolt bennünket.

397ede79-220d-44d0-b24a-6fba0c2fcd83.jpeg

Ha nem akarasz lemaradni Dimitry csodás filmjeiről, íratkozz fel csatornájára!

Gyere a Tisza-tóra,

éld át Te magad Dimitry kalandjait!

 

 

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne...        Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr6514837138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása