LEBONTJÁK ABÁDSZALÓK ÉVTIZEDES JELKÉPÉT
2018. december 18. írta: Lázár Tünde

LEBONTJÁK ABÁDSZALÓK ÉVTIZEDES JELKÉPÉT

Egy korszak lezárult Abádszalókon! A Tisza-tó legnagyobb strandjával büszkélkedő településen a csúszda bontását kezdték meg a napokban, mely évtizedek óta a városka jelképének számít.

dscf5687.JPG

Az abádszalóki csúszda, mely 30 évvel ezelőtt még valódi attrakciónak számított, s nem csak a térség, de egész Kelet-Magyarország legnagyobb létesítménye volt, történetének végéhez ért.

Élmények és műszaki állapot tekintetében sem felelt már meg a mai kor igényeinek, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy ez év nyarán már nem üzemelt. Állapota miatt ugyanis már nem kapta meg a szükséges engedélyeket az üzemeléshez.

bontas4_adamne_j.jpg

A kétpályás csúszdát most lebontják, s helyette készül egy több pályából álló komplexum, mely vélhetően több látogatót vonz, s nagyobb kihasználtsággal működhet.

bontas3_adamne_j.jpg

De nem csak a csúszda újul meg a Tisza-tó legnagyobb medencéjének partján.

ITT TALÁLOD A TISZA-TÓ STRANDJAIT! KATTINTS IDE!

A több mint 400 millió forintból korszerűsítik a strandot. Teljesen új infrastruktúra, új kiszolgáló helységek, és új büfék is épülnek a projekt keretein belül. S ha minden a "tervek szerint alakul", 2019 nyarán már egy modern, látványosságnak sem utolsó part várja a Vendégeket.

bontas1_adamne_j.jpg

Elsődleges szempont lesz a felújítás során, hogy egy komfortos, modern, igazi turistacsalogató pontja legyen a városnak.

Szorosan kapcsolódik ehhez a beruházáshoz a százharmincötmillió forintos zöld város projekt. Ennek köszönhetően parkosítás, tereprendezés, s egy sétány létrehozására is megkezdődött a településen.

A munkákat elkezdték. Bízunk benne, hogy véget is érnek  a főszezon kezdetére, s olyan stranddá válik, melyet örömmel használnak a vendégek, s büszkék a helybeliek!

A megújult, modern Abádszalókon szeretnél pihenni? Válaszd ezt a kiváló, hangulatos szállást, ahol nem csak kényelmedről, de programokról, élményekről is gondoskodnak!

Melyek a legszuperebb Tisza-tavi programok? Olvass róla itt!

 

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne...        Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

 

Gyere a Tisza-tóra,

ahol 2019-től a megújult legnagyobb strand is élményekkel vár!

 

Fotó: Abádszalók, Ádámné Jutka

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr3814497218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása