ÓRIÁS MINYONOK A TISZA-TÓ MELLETTI KIS FALUBAN
2015. július 13. írta: Lázár Tünde

ÓRIÁS MINYONOK A TISZA-TÓ MELLETTI KIS FALUBAN

Szalmaszobor-varázslat Tiszaigaron

Egy kis magyar falu lakói évek óta szalmaszobrokkal örvendeztetik meg a feléjük járókat, s most a gyerekek és felnőttek által is kedvelt figurákat, a minyonokat varázsolták a Tisza-tóhoz csak néhány perces autóútra lévő településük útjai menté.

igar91.jpg

Tiszaigar, mely ezernél is kevesebb lakosú települése Szolnok megyének, egyre ismertebbé válik ország-világ előtt szalmaszobraival. Most a Gru meséből ismert, csetlő-botló manók hatalmas másait alkották meg , melyek gyerekek és felnőttek kedvenceivé váltak. Egyre többen érkeznek, vagy utaznak át Tiszaigaron, hogy az óriás Minyonokkal együtt fényképezkedhessenek.

igar8.jpg

Korábban már láthattunk hatalmas Húsvéti nyuszikat, vagy a gonosz madarakat, az Angry Bird figuráit, de az alkotóknak mindig van újabb ötlete, hogy a kis falura felhívja a világ figyelmét.

 

Így készültek a Minyonok Tiszaigaron:

igar.jpg

igar1.jpg

igar2.jpg

igar3.jpg

igar4.jpg

igar5.jpg

 

 

Korábbi alkotások Tiszaigarról:

igarmatuka.jpg

igarmad.jpg

igar92.jpg

 

Gyere a Tisza-tóra,

keresd fel a Minyonok földjét a Tiszafüred melletti kis faluban!

 

Fotó: Tiszaigar

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr767624394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása