TISZAFÜRED TAROLT A 2019-ES SZALLAS.HU GÁLÁN
2019. november 22. írta: Lázár Tünde

TISZAFÜRED TAROLT A 2019-ES SZALLAS.HU GÁLÁN

Több mint egymillióan szavaztak az idei "Év szállása" versenyen, melyen a legnagyobb Tisza-tavi település, Tiszafüred több rangos díjjal zárt. A megmérettetés és a rangos díjátadó célja felhívni a figyelmet a turizmus szakma remekeire és Magyarország kincseire.

ev_szallasa.jpg

A versenyen idén is a legjobb szálláshelyek mellett a településeket, konferenciahoteleket és a turisztikai látnivalókat is díjazták. Mutatjuk az idei díjazottakat.

A szavazatok alapján az Év Turisztikai Települése díjat Eger nyerte, második helyen Tiszafüred, harmadik helyen pedig Hajdúszoboszló végzett. „Tiszafüred dobogós helyezése talán meglepőnek tűnik Eger és Hajdúszoboszló között, de a városmarketing és a szálláshelyek marketing tevékenységének köszönhetően az elmúlt években fokozott érdeklődés övezi a települést” – mondta Szigetvári József.

ttf78.jpg

Kutya egy győztes is lett!

Nemcsak az úti célok, hanem a turisztikai látnivalók is megmérettettek a versenyen. A szavazatok alapján közönségdíjban részesült a Tisza-tavi Mancsos Pancsoló, a diósgyőri vár, és holtversenyben a siklósi vár és a Mini Zoo is. A zsűri minőségi díjjal jutalmazta az egri várat, a Festetics-kastélyt és a Zalakarosi Fürdőt. Az Év Külföldi szálláshelye a Hotel Encián Donovaly lett.

mancsos_p.jpg

Nem a luxus aratott, hanem a jó ár-érték arány

Az Év Szállása 2019 címet ugyanis a 3 csillagos Art Hotel Zalakaros nyerte. Népszerűségi, minőségi és szakmai díjakkal is jutalmazták a legkedveltebb és legjobb szálláshelyeket. A népszerűségi listák élén a 4-5 csillagos hotelek közül a Hotel Silver Hajdúszoboszló végzett, az 1-3 csillagos hotelek kategóriában a Hotel Unicornis Eger nyert. A nem hotel típusú szálláshelyek közül a Deluxe Apartman Nyíregyháza lett a legjobb. A fővárosi konferenciahotelek közül a La Prima Fashion Hotel Budapest, vidékiek közül pedig a La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad nyertek.

Kik voltak a zsűri tagjai?

A szakmai díjak sorsáról a zsűri döntött. A Szallas.hu képviseletében Szigetvári József ügyvezető és Papp István termékmenedzser pontoztak. A bírák között volt Hegedűs Attila, a BDOnline ügyvezetője, Szántó Zoltán, a Turizmus.com főszerkesztője, Vágó Ágnes, a Pont Itt magazin főszerkesztője és Pataki Zita, televíziós, rádiós műsorvezető is. A zsűritagok között kapott helyet Jandzsó Balázs is, az Év Szállása 2018 nyertes képviselője, a Park Inn By Radisson Zalakaros Hotel & Spa**** front office menedzsere, és a tavalyi év Turizmus Szakma Példaképe, Katona Zoltán, a Morgens Design ügyvezetője.

Forrás: Turizmusonline.hu

Képek: Újvári Imre, GyTT,

 

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne...        Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr6315319532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása