GYERE A TISZA-TÓRA A PÉNZTÁRCÁD NÉLKÜL!
2015. április 18. írta: Lázár Tünde

GYERE A TISZA-TÓRA A PÉNZTÁRCÁD NÉLKÜL!

Élményekre váltott SZÉP-kártya keret

KEDVES SZÉP-KÁRTYA TULAJDONOSOK

Eljött a szép tavasz, mely a csodálatos Tisza-tavon megannyi nagyszerű programmal vár, s hamarosan elérkezik május 31-e is, amikor a munkáltatódtól 2013-ban kapott juttatásokat utoljára felhasználhatod.  Ne hagyd veszni azt az összeget, amiért megdolgoztál, váltsd inkább Tisza-tavi élményekre! Mi segítünk neked. Gyere a Tisza-tóra, akár a pénztárcád nélkül, csak a Széchenyi kártyáddal - ígérjük a csengő forintjaidhoz hozzá sem kell nyúlni!

kenu_tura_h_szabo_sandor.jpg

Mi történik, ha nem költöd magadra, szeretteidre a lejáró keretet? A fel nem használt összeget törlik a számládról, a bank pedig visszautalja a munkáltatódnak. Itt, a Tisza-tónál viszont fordíthatod saját és családod pihenésére, feltöltődésére, élményekre, étkezésekre, s megannyi szolgáltatásra, melyek rád várnak.

 porong-tava.jpg

S ha most, tavasszal nem tudod beiktatni a pihenést, akkor gondolj a nyaralásodra, mert a Tisza-tavi szolgáltatók többségénél előreutalással is lefoglalhatod  szállásodat, étkezésedet, programjaidat. Érted vagyunk, segítünk a számodra legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Összegyűjtöttük Neked azokat a helyeket, ahol valódi Tisza-tavi élményekre tudod cserélni a SZÉP-kártyád hamarosan lejáró keretét.

szep_kartyak.jpg

Táblázatunkban találod településenként azokat, akik szívesen vendégül látnak és kedvedben járnak, ha  SZÉP-kártyáddal érkezel:

 

kepernyofoto_2015-04-18_13_45_38.png

kepernyofoto_2015-04-25_13_31_17.png

kepernyofoto_2015-04-18_13_59_10.png

kepernyofoto_2015-04-25_13_31_27.png

kepernyofoto_2015-04-25_13_31_43.png

A szolgáltatókat linkjeikkel itt találod!

 

 Gyere a Tisza-tóra,

itt valódi élményeket kapsz SZÉP-kártyádért cserébe!

 

 

 

 Fotó: Szabó Sándor, Matulokbácsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr997377620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása