REKORD MÉRETŰ TÜKÖRPONTY A TISZA-TÓBÓL!
2023. november 10. írta: Lázár Tünde

REKORD MÉRETŰ TÜKÖRPONTY A TISZA-TÓBÓL!

Csodálatos rekordról számolhatunk be a horgászat szerelmeseinek. Óriás méretű tükörpontyot fogtak ki október utolsó napjaiban a Tisza-tóból! Kerezsi Gábornak nem ez volt az első Tisza-tavi horgászkalandja, de valószínű, hogy az eddigi legemlékezetesebb.

394a2716.jpeg

Szeptemberi bravúros horgásztúrája után Kerezsi Gábor ismét visszatért a Tisza-tóra, ezúttal barátaival és csapattársaival együtt. Az október végi horgászat nem csupán eredményesnek bizonyult, hanem egy valódi álomhalat is sikerült a szákba terelniük. Gábor kezében tarthatta az eddigi legnagyobb tükörpontyot, ami valaha a Tisza-tavon került elő. A hal súlya elképesztő 24,8 kg volt, méltán hivatkozhatunk rá, mint az egyik legimpozánsabb fogás a környéken.

Mivel az új Tisza-tavi tükörponty rekord hírét a halgazdálkodásra jogosult Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. is megosztotta, így valóban hivatalos, új csúcsnak tekinthető Kerezsi Gábor kapitális tükröse.

A siker titka nem csupán a szerencsében rejlett, hanem Gábor profizmusában és a megfelelő felszerelés kiválasztásában is. A HiCarp által kifejlesztett, kagylós ízű bojlija, a Shellby 30mm-es méretben bizonyult a nyerőnek.  Ez a különleges csali már számos horgászat alkalmával bizonyította hatékonyságát, és most is a legnagyobb halak közé segítette a horgászokat.

394a2759-400x400.jpeg

Az izgalmas pillanatokról készült képek jól tükrözik a csapat örömét és elégedettségét. A horgászat nem csupán egy hobbi, hanem egy olyan tevékenység, ami összehozza az embereket, és a természet közelségében egyedi élményeket nyújt. Kerezsi Gábornak és csapatának ez a fogás nem csak egy szokványos horgászat volt, hanem egy emlékezetes kaland, amit örökre megőriznek a képek és a tükörponty elképesztő súlya.

394a2715-400x400.jpeg

Szeretnénk megköszönni Kerezsi Gábornak a megosztott képeket és gratulálni neki a hihetetlen fogáshoz! Reméljük, hogy a Tisza-tavon való horgászat továbbra is ilyen sikeres lesz, és további kalandokat, valamint impozáns halakat hoznak majd a csapat számára. 

 

TIPPÜNK!

Kapcsolódj a csodás őszi Tisza-tóhoz, vagy fogd ki te is életed legnagyobb halát! Engedj meg magadnak egy-két pihentető napot! Mert ősszel egy tóparton tölteni az időt, az maga a szabadság! Gyertek, legyetek szabadok, legyetek jól a Villa Borkában!  Válogassatok itt ajánlataik közül! Szabad a gazda! Kattints ide! :)

blue_aesthetic_save_the_ocean_world_water_day_facebook_post.jpeg

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek.  Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

Fotó: Kerezsi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr1618255381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása