2019. jún 26.

NAPOKON BELÜL ÁTADJÁK AZ ÚJ ABÁDSZALÓKI STRANDOT

írta: Lázár Tünde
NAPOKON BELÜL ÁTADJÁK AZ ÚJ ABÁDSZALÓKI STRANDOT

KÉPGALÉRIÁVAL

Befejezéséhez közeledik a Tisza-tó legnagyobb strandjának, az abádszalóki Tisza-tó Strandnak a  felújítása. Az elavult, 40 éves épületek mind eltűntek, és kinőtt a földből egy gyönyörű designe-os, korszerű strand, amit az önkormányzat hivatalos információja szerint jövő héten birtokba vehet a közönség.

bufesor_balogh_gy.jpg

Kellett a változás, a megújulás Abádszalóknak, és a strandnak, hisz aki az elmúlt években a parton járt, "időutazáson " vett részt a múltban - egy letűnt kort idéző díszletbe csöppent a bódék, tákolt teraszok látványától.

Az időutazás a jövő héten folytatódik a közel 1 km hosszúságú stranddal büszkélkedő város vízpartján, de szerencsére már a jövőbe érkezik, aki az átadás után belép a kapukon! Egy teljesen új látvány és tartalom várja  a nyaralókat a 495 millió forintos pályázati forrásból megvalósított plázson.

uvegkorlat_balogh_gy.jpg

kartonoznak_balogh_gy.jpg

simitva_balogh_gy.jpg

eleje_balogh_gy.jpg

Új büfésor sétányokkal, teraszokkal, új fogadóépület, öltözők, mosdók, hatalmas rendezvénytér. Megújult vízpart, új 3 pályás csúszda, homokfoci és strandröplabda pálya, sőt játszótér is épült a gyermekes vendégek örömére.

jatekter_balogh_gy.jpg

jatszoter_balogh_gy.jpg

parti_foveny_balogh_gy.jpg

Persze, aki építkezett már határidőre valaha, tudja, hogy ilyenkor a legnagyobb a nyüzsgés - a fefejező műveletektől kerül fel az I-re a pont. Helyére kerülnek az utolsó kartonok , szerelvények az új büfésor épületein, felkerül az üvegkorlát a Panoráma Kávézó teraszára, elültetik a sétányok mellé a füvet, elsimítják a vízparti játszótér fövenyét...

Ez történik jelenleg Abádszalókon, ami még néhány napig a felbolydult méhkasra emlékeztet leginkább. Káosz és össze-visszaság a kivülálló szerint, de a gazda már most látja, érdemes volt belevágni, végigküzdeni minden percét az elmúlt hónapoknak.

Gyere a Tisza-tóra,

fedezd fel a legszebb, legújabb , legnagyobb strandot Abádszalókon!

 

Fotó: Balogh Gyula- Abádszalók polgármestere

 

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne...        Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

Szólj hozzá

Abádszalók abádszalóki strand Tisza-tavi programok Tisza-tó strand