HALHATATLAN VÍZILABDÁZÓK -AKIK SZERETIK A TISZA-TAVAT
2016. november 01. írta: Lázár Tünde

HALHATATLAN VÍZILABDÁZÓK -AKIK SZERETIK A TISZA-TAVAT

Magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradó éjszaka bekerült a vizes sportok halhatatlanjait jegyző International Swimming Hall of Fame-be, vagyis a Hírességek Csarnokába hat háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó.
Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán egyaránt ott voltak a Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai bajnok válogatottban.

Az ünnepségnek sikerült elérnie, hogy valódi, páratlan teljesítmény került a hírek középpontjába, s melengeti szívünket a büszkeség! Köszönjük, hogy példaképek vagytok!

Tudod mi a közös bennük és benned?  Ők is, mint Te, szeretik a Tisza-tavat, s környékét!

Egyiküket családi gyökerei a Tisza-tó nyugati részéhez köti, ahol házzal, földdel is rendelkezik, gazdálkodik.

Másikuk -a vízisportoknak köszönhetően- rendszeres nyári vendége a csodás Tisza-tónak.

img_0324.JPG

Fotó: Waterpolo.hu


Az ünnepségen ott volt a háromszoros aranyérmes válogatott szövetségi kapitánya, a magyar szövetség jelenlegi elnöke, Kemény Dénes is, aki már 2011 óta tagja a Hírességek Csarnokának. Az est háziasszonya a mellúszásban olimpiai bajnok Kovács Ágnes volt.

A most beiktatott hat játékos és Kemény Dénes mellett Faragó Tamás, Gyarmati Dezső, Halassy Olivér, Homonnay Márton, Kárpáti György, Komjádi Béla, Lemhényi Dezső, Markovits Kálmán, Mayer Mihály, Németh János, Szivós István, id. Szivós István és Zólyomi András is halhatatlan már, írja a magyar szövetség honlapja.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr6611920585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása