INGYENES STRANDBELÉPŐ A KISKÖREI STRANDRA
2015. július 08. írta: Lázár Tünde

INGYENES STRANDBELÉPŐ A KISKÖREI STRANDRA

7 hét a nyárból 7 Tisza-tavi településsel

Hét héten keresztül szívesen látják a 7 Tisza-tavi település lakóit Kiskörére strandolni, kirándulni.

kiskorei_strand.jpg

Kisköre Önkormányzata, valamint a Kiskörei Szabavizű Strand és Kemping várja a Tisza-tavi települések lakóit. Júliustól minden héten más-más tóparti településen állandó lakcímmel rendelkezőket invitálnak városukba - tájékoztatott a város helyhatósága. A lakcímkártya felmutatásával a meghirdetett hétre a települések lakói ingyen vehetik igénybe a kiskörei szabadvizű strand szolgáltatásait.

plakat_kore.png

Abádszalók lakóit július első, Tiszaderzs lakóit július második hetén, a Tiszaszőlősieket pedig július 20. és 26. között várják. Egy-egy hét eltolással szerepel a listán július 27-től Tiszafüred, Poroszló, Sarud, illetve Tiszanána. A felsorolt települések lakói, a felhívásban közzétett héten ingyen strandbelépőt kapnak. A felhívás megtalálható a Kiskörei Strand facebook oldalán. 

korei_strand.jpg

A településre látogatóknak további programként ajánlják a Kiskörei Erőmű, a Kiskörei Hallépcső, valamint a Katolikus Templom és a Tájház megtekintését.

Gyere a Tisza-tóra,

strandolj Kiskörén szabadon!

 

Fotók: Körei Strand

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr787611448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása