TÉLŰZÉS A TISZA-TÓNÁL
2015. február 24. írta: Lázár Tünde

TÉLŰZÉS A TISZA-TÓNÁL

Maskara és hajcihő Tiszafüreden

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre most hétvégén, február 28-án, Tiszafüreden Maskara és hajcihő cimmel a városi farsang.

maskara_es_hajciho.jpg

A program délelőtt 9:30-kor kezdődik maskarások, táncosok, jelmezbe öltözött, vagy nem öltözött érdeklődők zajos felvonulásával a Piac tértől a Fő utca-Petőfi úton át a városi sportcsarnokig, ahol aztán egész napos szines programon vehetnek részt a vendégek, érdeklődők.

A program 10 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, ahol a Vaga Banda Társulat egy óriás bábos, gólyalábas vásári komédiát ad elő, a magyar farsangi hagyományok felelevenitésével.

vagabanda.jpg

Majd folyamatosan, délután 5 óráig szines programokkal várják az érdeklődőket. A fellépők között a város iskolái, táncklubjai is szerepelnek, de lesz egész napos kézműves program, ijjászat, óriás darts, arcfestés, Szafari Játékpark, fánk evő verseny, vásári forgatag, valamint helyi kézművestermékek bemutatója, vására.

tfured_mazsorett.jpg

 

 

11 órától a Tiszafüred Néptáncegyüttes tagjaival farsangi táncház:

tfured_neptance.jpg

14 órától GABITRIAL- trial bemutató, majd mindenki próbára teheti kerékpáros ügyességét. A legjobbnak jutalom jár!

gabitrail.jpg

A programot Tiszafüred Város Önkormányzata szervezi, a részvétel ingyenes.

Felnőtteknek, gyerekeknek jó szórakozást és sikeres télűzést kivánunk!

Gyere a Tisza-tóra,

s hangos vidámsággal űzzük el a telet!

 

Fotó:Kovács Pál Művelődési Központ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr337210653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása