LÉLEGZETELÁLLÍTÓ VIDEÓ KÉSZÜLT A CSODÁS TÉLI TISZA-TÓRÓL
2020. január 26. írta: Lázár Tünde

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ VIDEÓ KÉSZÜLT A CSODÁS TÉLI TISZA-TÓRÓL

Debreczeni László operatőr készítette ezt a látványos, téli videót a csodálatos Tisza-tóról. A filmből nem csak a tél szépségeit, de az évszak  kínálta programlehetőségeket is felfedezhetjük.

abadszaloki_hirek.jpg

 

Még most is sokan gondolják, hogy télen felesleges eljönni a Tisza-tóhoz: - Nincs ott semmi látnivaló! Úgyis minden zárva! Mit csinálhatnánk ilyen hidegben?

Pedig Magyarország második legnagyobb tava csodás arcát mutatja a látogatóknak. Egy ilyen kiránduláson, ahol zúzmara lepi be a fákat, jégpáncél borítja a tavat, vagy leesik a hó...  Ekkor a végtelen fehérség a parti nádasokkal és a madarak hangjával párosulva kápráztatja el a természet és a Tisza-tó szerelmeseit.

 De szavak helyett beszéljenek inkább a képek!

 

Ha még ennél is többet szeretnél tudni arról, milyen programok várnak télen a Tisza-tónál, itt találod!

Ha pedig befagy a tó, itt találod a legszebb Tisza-tavi jégpályákat!

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne...        Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

Fotó:Abádszalóki Hírek, Video: Debreczeni László

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr615428722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása