2019. nov 15.

VIII. TEPERTŐ- ÉS PÖRCFESZTIVÁL, BEREKFÜRDŐ

írta: Lázár Tünde
VIII. TEPERTŐ- ÉS PÖRCFESZTIVÁL, BEREKFÜRDŐ

Igazán ízés, illatos, jó hangulatú fesztiválra invitálunk benneteket ezen a hétvégén. Szombaton már VIII. alkalommal rendezik meg Berekfürdőn a Tepertő- és Pörcfesztivált.

 

teperto_berek_bga2.jpg

A VIII. Berekfürdői Tepertő és Pörc Fesztiválra 2019. november 16-án kerül sor. (Végre!) Gasztronómiai bemutató, szalonnasütés és kóstolás, forralt bor, tea, kézműves vásár és színpadi produkciók várják az érdeklődőket.
Aki nem szeretne csak tepertőt, pörcöt enni egész nap, az is bátran elindulhat, hisz sült húsokból, pörköltekből idén is lesz bőséges kínálat az egész napos forgatagban. Közben szól a zene, folyik a móka, s a színpadot is érdemes lesz figyelni!

Részletek a szombati fesztiválról:

Időpont: 2019. 11. 16.
11:00 - 21:00
Helyszín: Berekfürdő (csak mindig előre, az illatok után! :))
Belépődíj: Ingyenes

Programok:

11.00: Megnyitó

11.30-13.00: Hagyományőrző néptánc csoportok fellépése

13.30: Kávészünet zenekar

16.00: Kormorán élő koncert

17.30-tól a Berekfürdő Gyógy- és Strandfürdőbe a belépőjegyet 600 Ft-os kedvezményes áron vásárolhatják meg a vendégek. Berekfürdő Gyógy- és Strandfürdő nyitva tartása 21 óráig.

 A tavalyi rendezvény képekben:

teperto_berek_bga1.jpg

teperto_berekf1.jpg

berek_teperto_bga.jpg

teperto_berek_bga.jpg

berek_teperto_bga1.jpg

berek_teperto_bga2.jpg

 

Megtisztelsz, ha tetszett és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne...        Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

További szépségekért, érdekességekért pedig csatlakozz a facebook oldalamhoz!

Fotó: Barta-Golyha Ágnes

Szólj hozzá

Berekfürdő Tisza-tavi programok Fesztivál Tisza-tó tisza-tavi ízek Berekfürdő Tepertő és pörcfesztivál Tisza-tavi gasztrofesztivál