A DINÓPARKBAN JÁRTUNK
2016. május 12. írta: Lázár Tünde

A DINÓPARKBAN JÁRTUNK

Vasárnap megnyitotta kapuit a látogatók előtt a tiszaderzsi D-REX Dinopark. Ezen a napon ingyenesen lehetett körbesétálni a jura-korban élt őslények élethű másai között.

dinopark_036.JPG

Bár még nem teljes a készültség, hiszen az épített környezet (járdák, épületetek, parkosítítás) részletei még hiányosak, a dinoszauruszokat a nap folyamán közel ezer látogató kereste fel - tájékoztatott bennünket Sziráki Imre, a létesítmény vezetője.

Kicsik és nagyok egyaránt kíváncsisággal sétáltak raptorok és növényevők között, melyek hangja betöltötte a tiszaderzsi mezőt.

dinopark_003.JPG

 

dinopark_010.JPG

dinopark_020.JPG

dinopark_032.JPG

dinopark_004.JPG

 

 

Igazából a képek helyett többet mond a videó:

 

 

 

Bár a dinókat már megnézhetjük, a park teljes készültsége várhatóan június elején várható. Akkorra elkészülnek az utak, épületek, ahol filmet is nézhetünk a hajdan élt őslényekről, a parkosítás, valamint Magyarország legnagyobb 3D-s molinója felkerül a kerítésekre, melynek segítségével visszarepülünk a múltba.

Addig is látogatható a park szuper-kedvezményes belépővel....

 

Gyere a Tisza-tóra,

ahol megismerheted a millió évvel élt őslényeket Tiszaderzsen!

 

 

Az írás szerzői jogvédelem hatálya alá esik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr588711934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tódor Krisztián 2017.07.02. 22:05:58

Ma voltunk a családommal ( 3 unoka, 4 felnőtt ) a Dínóparkban. Nagy csalódás volt, nem egy nagy durranás. Egyik gyerek sem élvezte, 4-7-11 évesek, a kicsi pedig nagy dínó-rajongó.
Az ár-érték arány elég rossz, több mint tízezer volt a belépő, 20 perc alatt körbejártuk. A szépen növekvő dudván kívül még csak növényzet sincs. A "büfében" csak sör és üdítő, még csak fagyi vagy jégkrém sincs. A térképen amit előzetesen néztünk, a kés és villa valamiféle étkezés lehetőségét ígéri, erről szó sincs. 220 kilométert utaztunk, ez egyéni probléma, de a gyerekeknek jobb szórakozást ígértünk. Csalódás volt.
süti beállítások módosítása