TISZAVIRÁG HÍREK
2017. június 13. írta: Lázár Tünde

TISZAVIRÁG HÍREK

Tisza-tavi Tiszavirág Hírek:

 
A szombat délutáni kiadós esőzések után, már a vasárnapi szép időben vállalkoztunk túrákra a Tisza-tónál, de a tiszavirágok még "alszanak", csak pár darabot láttunk.

0621_matulokb.jpg

Hétfőn még mindig csak várakoztunk, de repülést nem láttunk a Tisza-tó élő Tisza-szakaszán. Ennek ellenére ma is, és minden este megyünk a vízre, s figyeljük a rajzást. Amint egy-kettőnél többet látunk, jövünk a friss hírekkel!

Aki önállóan szeretné a rajzást megnézni, fontos információ, hogy a Tisza-tavon csak az élő Tisza szakaszán lehetünk tanui a természet csodájának.

gal_lajos_tv_2015_1.jpg

Olvass róla részletesen itt!

A Hortobágyi Nemzeti Park oldalán is folyamatosan frissülnek az információk, itt a térképes felületen nyomon követhető a rajzás, valamint vezetett túrákre is lehet jelentkezni:
Aktuális helyzetnek megfelelő infók: www.hnp.hu/…/tu…/tiszaviragzas/oldal/tiszavirag-turak


Túrahelyszínek és helyszínenkénti programtervek, amik a meghirdetett napokra érvényesek a www.hnp.hu/tiszaviragzas mikroszájtunk bal oldali menüsorában az egyes helyszínekre kattintva ismerhető meg. Eőjegyzés a túrákra: www.hnp.hu/…/tiszavir…/oldal/tiszaviragzas-elojegyzes

 

Gyere a Tisza-tóra, 

légy tanuja milliónyi kérész táncának!

 

Fotó: Matulokbácsi, Gál Lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr1812589585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása