LEZÁRTÁK A TISZA-TÓ TÖLTÉSÉT A GÉPJÁRMŰVEK ELŐL
2016. augusztus 05. írta: Lázár Tünde

LEZÁRTÁK A TISZA-TÓ TÖLTÉSÉT A GÉPJÁRMŰVEK ELŐL

A Tisza-tavat körülölelő kerékpárút , mely a töltésen húzódik, s évről-évre több kerekezőt vonz; kétség kívül nagy autós forgalmat bonyolít - főleg a nyári szezonban.

opera_bringa.jpg

A bringások, akik sokszor kalandtúrán érezhették magukat a szabályokat be nem tartó járművezetők miatt, most egy szakaszon fellélegezhetnek: védelmükben a KÖTIVIZIG egy szakaszon lezárta a töltést az autósok elől.

dscn1110.JPG

A Tisza folyó bal parti árvízvédelmi töltésén, a 163+708 (Tiszaszőlős) és a 169+448 (Tiszafüred-Örvény) töltés-kilométer szelvényekben elhelyezett, kerékpárosok részére átjárható gátkapukat augusztus 4-án, 8 órától lezárjuk. Ezzel párhuzamosan a Tisza folyó bal parti árvízvédelmi töltés 169+020 tkm. szelvényében a gépjárműforgalom áthaladásának megakadályozása céljából a töltéskoronán két darab betonelemet helyezünk el. Az intézkedés a kerékpárosok védelme érdekében történik.
Térkép itt!

Forrás: www.kotivizig.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr618945884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása