ÚJABB HORGÁSZHELYEKET ÉPÍTENEK A TISZA-TÓNÁL
2015. december 19. írta: Lázár Tünde

ÚJABB HORGÁSZHELYEKET ÉPÍTENEK A TISZA-TÓNÁL

A horgászathoz nem  kell sok minden: a Horgász, a felszerelés, és a tökéletes hely. Évről-évre többen keresik fel Kelet-Magyarország legnagyobb tavát, a parti horgászhelyek száma pedig kevés a Tisza-tónál. Ennek megmondhatói maguk a Tisza-tavi horgászok.  Ezért a Tisza-tavi Sporthorgász Kft most újabb helyek kialakítását tervezi.

horgaszat_tts.jpg

matulok_ravaszdi_telekhat.jpg

teli_horgasz_1.jpg

Jó gazda módjára a kft. szakemberei munkához láttak. Először az Örvényi- Morotva 1000 méteres partszakaszát tisztították meg a mindent ellepő gyalogakáctól. Így hoztak létre kényelmes, tiszta horgászhelyeket. A fákkal tarkított füves partszakaszt a horgászok már korábban birtokba vehették.

A Tisza-tavi Sporthorgász –mint elmondták-, ezután a nyugati oldalon elhelyezkedő Tiszanánán és Poroszlón újított  fel horgászállásokat gépi földmunkával és kézi tereprendezéssel, valamint a vízoldalon akadálymentes horgászhelyeket létesítettek.

horgaszhely_itthon.JPG

akadalyment_itthon.JPG

 

 

A IV-es öblítő csatornánál, Abádszalókon, egy pallóút építésével segítették a horgászok vízpartra jutását, valamint földmunkával, füvesítéssel készítettek horgászhelyeket nem csak a csatorna, de az élő Tisza partján is.  

november_1_038.jpg

A Sporthorgász további feladatának tekinti a következő évben a felsorolt helyek gondozását, illetve újabb helyek tisztítását, kiépítését Abádszalók térségében.

Gyere a Tisza-tóra,

ahol egyre több tökéletes horgászhely vár!

 

Fotó:TTS, Matulokbácsi, CsTT, itthon, itthon, Lázár Tünde

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr388179140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása