JÚNIUS UTOLSÓ HÉTVÉGÉJE TELE PROGRAMOKKAL A TISZA-TAVON
2015. június 26. írta: Lázár Tünde

JÚNIUS UTOLSÓ HÉTVÉGÉJE TELE PROGRAMOKKAL A TISZA-TAVON

Abádszalók

Kompérfesztivál Ezen a hétvégén minden a burgonya, azaz népies nevén a kompér körül fog forogni Abádszalókon!

komperfeszt.jpg
Az útilapu 500 Ft, amivel az összes portát körbe lehet járni valamint a Füzes Kempingben is lesznek felállítva porták ahol lehet majd krumplis ételeket kóstolni.
A leadott útilapuknak is lesz funkciója, ugyanis azok között akik leadják a kitöltött útilapukat miután végig járták a nevezett helyszíneket értékes nyereményeket sorsolunk ki.
Duplán megéri részt venni ezen az eseményünkön is

Tartsatok velünk, szombaton és vasárnap is, ugyanis vasárnap is érdekes programokkal, lovas versennyel, paprikás krumplival várunk mindenkit a Füzes Kempingbe!

 

.

Kisköre

Az Összetartozás Napjára – pontosabban két napjára – készülnek Kiskörén a helybéli városnapokon. Június 27-én és 28-án megmozdul a tóparti település: a Közösségi Téren egymás követik a jobbnál jobb programok – hívta fel a figyelmet Magyar Csilla polgármester.

 Fellép – többek között - Tarnai Kiss László nótaénekes, lesz operett műsor és brazil tánc show, a nehéznek is mondott pop-, és rock szakma oldaláról pedig a Hooligans, a Csík Zenekar.

csik_zenekar.jpg

Csík zenekar a Tisza-tó kulturális nagykövete Kossuth-díjas népzenei együttes, 1988 óta a magyar népzenei élet egyik meghatározó szereplője. Az eltelt két évtized alatt több rangos zenei díjjal jutalmazták munkájukat.

Fellépnek még: Dér Heni, Antal Timi és Balázs Fecó . Bemutatkoznak a kiskörei óvodások és a kórustag óvónők, s a városnapok alkalmával újítják meg a testvér-települési szövetségeket is.

 Az első napon Dénes Tamás lesz a hangulatgazda, a másodikon Frenky. Az összes program teljesen ingyenes, ráadásul mindenki a szervezők vendége egy jó nagy tál babgulyásra.

.

Karcag

Szombaton a hagyományos birkafőző versenyen, igazi hagyományos birkapörkölttel, hagyományőrző programokkal, népművészeti kirakodóvásárral, kézműves élelmiszerek vásárával várják kedves visszatérő és új vendégeiket Karcagra! A karcagi birkapörkölt Hungarikum, gyere s kóstold meg!

karcagi_birkafozes.jpg

.

Poroszló

Hosszú szombatra készüljenek a Poroszlóra látogató vendégek!

poroszlo_06_27.jpg

 

Gyere a Tisza-tóra,

s színes-ízes programok között válogathatsz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereatiszatora.blog.hu/api/trackback/id/tr907576156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása